polaflo - komentarze |
No i narszcie WAKACJE !!! Tylko 3 dni zostały do mojego wyjazdu. To znaczy jeszcze nie wiadomo... Jeżeli ciocia się zgodzi to razem ze mną pojedzie moją najlepsza przyjaciółka Oldzia ![]() ![]() ![]() Dziś o godzinie 11 oficjalnie zaczeły się wakacje !!!! W cale jakoś nie czuje tego, że nie trzeba juz chozic do szkoły. Może dlatego, że przez ostatnie 2 tygodnie nie chodziło się juz do tego przerażającego budynku gdzie trzeba sie non stop uczyć !!! Olciu mam nadzieje, że wyjazd do Marty Ci się uda. ![]() Sylwia dziekuje za przegranie płyt.. ![]() Paulina to wszystko już mineło i pewnie nigdy nie wróci... ![]() Olga mam nadzieje, że pomysł z wyjazdem wypali ![]() ŻYCZE WSZYSTKIM UDANYCH WAKACJI !!! ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.07.2005 :: 10:14 :: dsg188.neoplus.adsl.tpnet.pl Siemka. Mój blog jest poswięcony konkursom z nagrodami, zapraszam do mnie. Teraz trwa konkurs na najlepszy blog, masz szanse . Serdecznie zapraszam . Zostały 3 miejsca !! |
13.07.2005 :: 12:24 :: dsd208.neoplus.adsl.tpnet.pl siemka siostra, to mój nowy odmieniony blog, zmien adres w linkach na ten , koffam cię |
01.07.2005 :: 12:18 :: pa236.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl ~*~drima~*~ HejWidze ze masz fffajnego blogaska ![]() ![]() ![]() pozdro;* www.drima.blog.pl =] |
25.06.2005 :: 14:56 :: aaq122.internetdsl.tpnet.pl kasik Też się cieszę, że już wakacje,!!!!Nareszcie laba!!!!! |
25.06.2005 :: 14:17 :: dtb57.neoplus.adsl.tpnet.pl Pola Mi też... Ale masz racje to nie nasza wina. Sama na to zasłużyła... |
25.06.2005 :: 12:29 :: 195.136.67.222 Tamiczka Siemanko![]() ![]() ![]() |
25.06.2005 :: 11:16 :: dso188.neoplus.adsl.tpnet.pl Olga Pola mi też jest smutno że tak wyszło z Pauliną ale to nie nasza wina.Teraz dziwnie się czuje kiedy przypadkiem spotykamy się z Pauliną ,np. u Emili. |
24.06.2005 :: 22:58 :: dsv58.neoplus.adsl.tpnet.pl olka ej na ja nie wyrobie z kasa jak bede musiala tak wsyztskim codziennie smsy pisac !! |
24.06.2005 :: 22:56 :: dsf160.neoplus.adsl.tpnet.pl Mi by się nie chcialo tak podrózować na twoim miejscu..... Nie o to mi chodzi ze za tobą nie bede płakac .... Ale o to że podsuneli nam taki pomysł o spedzeniu razem 2 miesięcy... i jak to nie wypali to bede ryczec ze miałyśmy okazje pojechac razem na wakcje ale nie wyszło....... i nie bedziemy sie widzieć przez tyle czasu... Pewnie ze za Toba bede tesknić tak samo jak za Olgą !!! I chce Cie poinformować ze masz mi wysyłaś smsy... codziennie, a ja na każdy odpisze ![]() |
24.06.2005 :: 22:46 :: dsv58.neoplus.adsl.tpnet.pl olka uda sie uda musi sie udac jade jutro o 7 cos z Tluszcza pociagiem na centralny a pozniej spodcentralnego busem do lublina i tam mnie odbierze marta z tosia i andrzejem albo sama dojade do ich mieszkania autobusem. o ty babo na mysl o rozstaniu z olga na 2 miesiace chce ci sie plakac a ze na to juz nie !!!! |
Talk.pl :: Wróć |