Link :: 01.08.2005 :: 09:39
Trzeba napisać jakąś notke... ale mi sie nie chce. W ogóle nie wiem o czym pisać
Powiem tylko że wróciłam wczesniej z wakacji ponieważ nie chciało mi się siedzieć juz z moja babcią
żartuje !! Poprostu chciałam juz wracac do domu, a gdybym pojechała do brata babci, jak to było zaplanowane, była bym zmószona czekać jeszcze do połowy sierpnia aż wujek po mnie przyjedzie. Albo jechac sama pksem przez 6 godz. Wiec wolałam juz wrócić do domu i pobyć troche z Olgą i z Pauliną. A tam pojade sobie za rok
Tylko mam jeden problem ... co ja będę robic przez miesiąc wakacji? Może pojedziemy gdzieś z dziewczynami. Tylko gdzie ?? Jedyne wyjście to jechać z siostrami w czwartek na wieś. I tam to bym się nie nudziła. Ale zobaczymy jak będzie
Komentuj(2)
Link :: 13.08.2005 :: 19:09
Narazie nie chce mi się pisać o wakacjach... Ale jeszcze napisze co ja tam wyprawiałam.
Pisze notatke bo siedze w domu i sie nudze!!
Olga pojechała na mazury. Wróci za 3 dni... U Weroniki jest kuzynka... Emila pomaga chłopakowi w malowaniu jego pokoju... Z Olką jestem pokłócona... (dlatego założyłam hasło na bloga) Więc jest tylko Paulinka... Ale ona ma kare i może wychodzic na godzine lub dwie... potem do domu i znów... Napisze chociaż notke... bo tamta jest za długa... i nikomu nie chce się jej czytać
(nawet mi !!)
Niedługo idziemy do szkoły. A ja tu gnije w domu... Na wieś z siostrami nie pojechałam
Może pojade chociaz na weekend na działke z dziadkami, ale sama nie wiem czy chce... Miałam jechać też do kina, ale nie mam z kim, bo dziewczyny nie maja kasy ... Ale może jeszcze sie uda pojechać gdzie kolwiek.
Dobra kończe bo musze pranie rozwiesić
papa
Komentuj(6)
Lay by
Chiickfrom
pelne-pasji.prv.pl